Today.

Var lite mindre jobbigt än jag trodde det skulle vara idag på DBTn. Det var skönt att träffa alla igen och även om sorgen hängde över rummet så lyckades jag hålla mig relativt lugn. Vi pratade lite om begravningen och sånt och det känns bra att jag har 2 fina vänner att dela det med. För det kommer att bli en jobbig dag. 
 
Hann med den tidiga bussen hem och åkte med pappa ifrån skövde också handlade vi påvägen. Hem, äta och städa. Sedan kom Emma och Jessica hit och vi kollade på lite roliga filmer på min dator också gjorde vi mixed up makeup challenge. Man byter ut sitt smink typ, skriver lappar där det står alla olika sminker på också drar man en lapp tex "ögonskugga" också ska jag använda det som foundation. Ganska kul men jobbigt att tvätta bort, haha.
 
Har satt mig och lyssnar på lite musik nu och äter lite. Ska snart lägga mig och kolla på riverdale. En ganska bra serie förövrigt, om man inte har någonting annat att kolla på så duger den ganska bra.
 
Imorgon hämtar Ammi mig kl 11 och kör mig till stallet. Min moppe är ju trasig och har varit väldigt länge. Känner mig väldigt orörlig utan den.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo