Mycket i huvudet.

Haft mycket i huvudet de senaste dagarna. Stressat för minsta lilla och bara kännt mig rastlös och inte kunnat varva ner riktigt på kvällarna.
 
I söndags var det pay and jump iallafall. Vi åkte ganska tidigt på morgonen så var där långt innan första start eftersom vi skulle hjälpa till med lite grejer innan det kunde börja. Billy var jätteglad att komma ut igen och taggade till inne på banan. När han gör det så tappar han galoppen och benen far åt alla håll vilket resulterar i att han river ibland. Precis det som hände när Anna hoppade. Det har hänt mig sååå många gånger och finns inte så mycket man kan göra. Men tråkigt när man går ut med 4 fel pågrund av en rivning, men det är sånt som händer. Annars tycker jag att det gick jättebra för dom på pay and jumpen.
 
När jag kom hem så åkte jag bort till pappa för att äta våran söndagsmiddag. Efter det åkte vi upp till Lotta och hämtade hennes moped som jag ska få hyra lite nu när min är på verkstaden. Så tog mig lyxen att åka upp till mullsjön och ta kvällspromenaden där. 
 
Igår var det DBT som vanligt. Det gick bra och det var för första gången på länge som man kunde skratta lite. När jag kom hem åkte jag och Jessica till hem och hobby och sedan åkte jag upp till mullsjön igen och gick en sväng. 
 
Idag har jag varit i skövde på ett möte. Tog lång tid och var jättejobbigt. Mycket känslor som revs upp. När jag kom hem så pysslade jag lite innan jag åkte till stallet och mös i hagen med hästarna lite. 
 
Har varit hos Jessica med några kompisar nu på kvällen men då jag inte mår så bra så åkte jag hem tidigt. 
 
Lite bilder jag fotat de senaste! 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo