En helg hos Lisa!

Åkte till Lisa i fredags. Efter typ.. 1 årsedan jag var där? Åkte direkt efter skolan och kom fram runt 19 på kvällen. Då åkte vi direkt hem och öppnade varsin flaska vin och bara pratade igenom allting som vi hade missat. Fick träffa nya hundvalpen också, Xavi. Sötaste jag sett haha. Vi gick en sväng till Joanna med på kvällen, och avslutade med en skräckfilm. 
 
På lördagen så åkte jag, Lisa och Joanna till kungsbacka en sväng. Först gick vi på en secondhand affär och sedan lite på kungsmässan. Det var jättemysigt. Åkte hem och åt och sedan gick vi till Joanna och träffade henne och Samuel och började göra oss iordning för kvällen. Förfestade hemma hos en kille och sedan gick vi till sticky fingers och tillslut hamnade vi på valand. Dansade och drack drinkar och häftiga shottar. Lite skillnad från utelivet häromkring, haha. Avslutade kvällen med att köpa mat på kebab house innan vi fick skjuts hem. Då var klockan runt 05.30 och vi somnade inte förrens runt 07. Och jag vaknade kl 9 sen.. haha.
 
På söndagen så åt vi frukost hemma hos Joanna och sov lite där på dagen innan vi gick hemåt för att fota Lisa och Xavi. Det blev sååå bra bilder. Ska lägga upp några här senare. Sista kvällen avslutade vi med skräckfilm, en töntig hästfilm och chips. Åkte hem ganska tidigt på måndag morgon för att åka på DBT.
 
Har varit en riktigt underbar helg med min saknade och bästa Lisa. Kände mig bara glad påriktigt hela helgen och dansade loss allt som fanns inom mig. Saknar henne redan och Xavi, finaste hunden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo