Buss buss buss..

Alltså jag skämtar  inte när jag säger att jag åkt buss hela dagen verkligen. Åkte vid 10 imorse och kom hem nu vid 17 på kvällen. Allt detta för ett möte i falköping som tog en timme..
 
Men det var ett bra möte iallafall! Det är min psykoterapuet som jag kommer att ha i minst ett år nu när DBT:n kommer börja sen och det är bra att vi får lära känna varandra. Jag har ju träffat så otroligt många olika personer inom psykiatrin, ibland har det varit en ny person varje gång. Nya läkare, nya åsikter, nya diagnoser.. Listan kan göras lång. Men känns väldigt skönt att få någonting som är kontinuerligt nu och inte bara tillfälligt. 
 
Har inte gjort så mycket annat idag. Min medryttare har ridit på Billy idag så jag har fått en slappisdag. Det har varit mycket nu i veckan, har varit i skövde två gånger och haft saker inplanerat hela veckan. Så har inte blivit så mycket skola heller. 
 
Imorgon blir det skola iallafall och sedan ska jag till hälsocentralen och efter det ska min kusin och hennes barn komma upp och rida på Billy. 
 
 
 
Det snöade lite ikväll förresten. Kan inte våren få vara nu? Var svinkallt imorse.