sommaren.

Min sommar. vet inte riktigt hur den har varit. Men jag har gjort mycket roliga saker sedan vi sågs sist.
 
först var jag och mamma i skåne. Vi bodde först en natt i lund för att kolla på staden eftersom jag vill flytta dit. Kollade på universitet och gick omkring och kände på staden bara. Jag älskade det. Det var en riktigt mysig och levande stad och jag är väldigt taggad på att flytta dit. 
 
Sedan åkte vi vidare mot Malmö för att spendera några nätter där. Vi var även på ett kattevent där man kollade på roliga kattvideos och träffade katter haha. Det var väldigt kul. Fullsatt och allting. Vi shoppade även ganska mycket och åkte över till Danmark. En väldigt lyckad resa.
 
 
 
 
 
Kom hem och var hemma i några dagar. Var en period när det var riktigt varmt i vättern så badade en del.
Sedan drog jag och mamma till göteborg en natt för att se Lars Winnerbäck. Det var väldigt mysigt också!

 
 
 
 
 
Jag, Frida och Erika åkte även vättern runt för att gå i hästaffärer. Köpte en ny hjälm och fick äntligen börja rida igen! 
 
Hjo-ko var det även iår. Jag, Frida och Fanny var där på kvällen. 
 
 
Har även spenderat tid med min bästa vän jessica, kvällar utomhus med vin och alldeles för galna grejer. Hamnfesten med, haha. Var i tibro hos mina älskade vänner Jessica och Michelle i 2 nätter med. Så himla roligt, och sjukt. 
 
 
Det var väl det mesta som hände denna sommaren. Förutom Cupen som vi vann men den har jag ju redan bloggat om. Inte kunnat rida så mycket pga nyckelbenet. Men sånt är livet. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo