Lite stressad.

Ja, som rubriken säger. Jag känner så mycket stress nu. Skolan har börjat, DBTn håller på 2 gånger i veckan, jag håller på och redigerar och säljer bilder också har jag ju Billy och mina kompisar. Det är alltid någonting som kommer i kläm. Ska jag på DBT så hinner jag inte med skolan. (som tur är så rider anna dom dagarna, men själva grejen att just komma till stallet och andas ut missar jag) Har jag skola så hinner jag inte med DBTn, har jag stallet så hinner jag inte med kompisar. Och utöver detta så ska jag lägga tid på bilderna. Det blir fullt upp verkligen och jag känner mig så stissig och uppe i varv hela tiden. 
 
Sömnen och orken tar slut också. Har varit så pigg på morgonen men nu börjar jag  bli lite trött på att gå upp igen. 
Men skolan går bra iallafall. Känner mig motiverad till att plugga och idag så var jag faktiskt i klassrummet en hel lektion. Vi hade naturkunskap och jag älskar sådanna ämnen. Fysik var ju mitt favoritämne i högstadiet. Så det var riktigt kul och vi har fått en jättebra lärare som jag också gillar. Imorgon ska jag ev börja på psykologi vilket jag också ser fram emot att läsa. 
 
Stallet har gått bra denna veckan. Anna red igår och idag så red jag ut en sväng med Frida och Erika. Verkligen precis vad jag behövde idag. Rida ut en sväng mitt i skogen, över stock och sten och bara sitta och andas in naturen och sitta på min älskade Billy. Och såklart att prata med mina kompisar. Vi red en sväng där man rider mitt in i skogen på stigar som knappt finns, haha. Riktigt mysigt. Billy och Linus har ju börjat gå inne och jag tror att Billy mår så bra av det. Han är mycket piggare nu när han slipper flugorna och allting. Så det blir nog bra. 
 
Ska försöka varva ner lite nu och sätta mig och måla lite i min bok. Eller lyssna på ljudbok. Varför inte båda två? Godnatt.