2016

Imorgon är det alltså nyår.
 
jag vet ärligtalat inte riktigt hur jag känner över det. Förra nyår mådde jag inte alls bra, ville verkligen inte ha ett nytt år. Och så har jag väll känt de allra flesta nyåraftons. Känner nog samma med detta året, men känns ändå på något sätt som jag vill lämna detta året. Fast samtidigt känner jag mig inte klar. Jag gjorde inte allt jag ville och jag hatar men samtidigt älskar jag vissa delar av året. Tänkte därför göra en liten årseumé.
 
 
 
 
 
 
2015 inledden ganska bra ändå. Jag var ganska glad men samtidigt ganska ledsen, men det funkade. Jag hade som alltid en annan stil på vintern/våren haha. Menmen.
Färgade även håret titt som tätt och var lite småkär (väldigt) kär i Gustav Fridolin. Så mycket tid gick åt till detta, haha.
 
På våren så besökte jag polen ihop med skolan. Vi åkte till auswitchz, shindlers list, saltgruvan och några ställen till. Det var nog det bästa på hela året. Resan kan jag endast beskriva med lycka, tårar och inse vad livet igentligen är. Jag tror att denna resan gjorde väldigt mycket för mig som person. Dels för jag vågade åka men även efter allting jag fick se där. Men samtidigt var det världens roligaste resa och vi hade så fruktansvärt kul.
 
I början på sommaren så åkte jag till min bästa kompis Lisa som tog stundenten. Det var väldigt kul och jag var väldigt glad över allting. Väldigt kär och det kändes som mitt liv började ordna sig.
 
 
Samma sak med början av sommaren. Det stora som hände var väll att jag åkte till göteborg med familjen. 
 
 
BÄSTA PÅ HELA ÅRET. Åkte upp till göteborg och såg one direction. Köade i 4-5 dagar med världens bästa Hannah och max, ella och candy. Fysatan vad kul vi hade, låg i gräset och solade, var nere vid skateparken, satt och pratade till långt in på natten, gick runt överallt. Fick så många många nya vänner och träffade gamla, kändes som gamla tider. Hade välrdens bästa konsert vilket troligtvis var den sista för mig. Det var bäst, alltså verkligen. Jag mådde så bra.
 
 
Sedan rasade allt. Jag kom hem så tom och så ledsen. Hjärtekrossad. Allting gick väldigt dåligt och jag önskade jag fick skriva av mig här men tydligen ska jag vara tyst om denna tiden, skämmas. Men denna tiden var inte som jag hade tänkt mig, allting förändrades.
 
 
 
Det var bättre ett tag här, men sedan rasade allting igen. Så var jag där igen. Fick tillbaka gnistan till ridningen iallafall, vilket var positivt.
 
 
Skolan började igen, vilket var väldigt bra för mig. Hade väldigt mycket upp och ner, men det funkade. Hade mitt sista möte på BUP och då försvann en stor del av mitt liv. Men ja.
 
 
 
 
 
 
Så jaa. Året började bra, men slutade i kaos hela året känns det som. Men jag har lärt mig mycket av detta året. Jag har lärt mig att bara för att man är kär, så kanske det inte betyder att man KAN vara tillsamans. Och jag har lärt mig att ibland spelar livet ett spel med en, men man måste kämpa. Det är det svåraste jag någonsin insett men samtidigt det viktigaste. Jag har lärt mig mycket om mig själv, fått många svar på olika frågor om både nu och min barndom. Men det har varit bra. Jag tror att man måste uppleva saker för att veta svaret på dom. Och det har jag verkligen gjort.
 
Jag har fått mycket hjälp. Även om jag inte ville ta emot den för det mesta. Men det gör ändå så att jag lever idag. Jag har insett att man måste vara stark ensam för att kunna vara stark med andra. Man kanske inte måste vara kompis med alla. Och att min vän jessica verkligen betyder allt för mig, min stjärnsyster. Kan inte ens beskriva detta.
 
Så jag går ur detta året med huvudet högt samtidigt som jag sneglar tillbaka. För jag kommer aldrig att glömma denna tiden. Det kommer ta lång tid att bearbeta. Men så kanske det får vara ibland.
 
Två låtar som beskriver 2015.