Spela sims?

Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag haft!
Började dagen med att äta lunch på stampens kvarn med mamma och mormor. Mysigt men väldigt mycket folk vilket jag kan tycka är lite jobbigt. Efter det åkte vi till stallet och gjorde iordning Billys mat och sedan åkte vi hem  en stund. Runt 2 så åkte jag, mamma och Emma till hjo can help och hem och hobby. Köpte mest lite småplock som shampoo, body scrub och tvål. Men köpte även ett par pennor som jag velat ha länge. Jag gillar ju att sitta och färglägga i böcker och sånt och då behöver jag verkligen ett par bra pennor. 
 
Åkte hem och åt middag och städade lite hemma och skulle ge mig ut på en promenad runt 7. Mötte Emma och Marina på ica och det slutade med att jag hamnade hemma hos Emma och drack kaffe. Sedan tog jag en promenad förbi Marre och satt på hennes balkong och tjatade lite. Fick även med min gamla dator därifrån så just nu sitter jag och skriver från den. Jag har haft pappas gamla macbook ett tag nu men jag vet inte, den är för svår för mig haha. Jag vill ha PC! Det bästa är att jag kan spela sims på denna datorn nu igen! 
 
Kom hem nu strax efter 9 och har duschat och ätit lite kvällsmat. Imorgon ska jag och mamma till lindra och kolla på en bokhylla. Jag vill ha en bokhylla i tv rummet. 
 
Eftersom jag är på den gamla datorn så blir det gammal bild.
 
Min och Billys andra riktigt "tävling" där vi var felfria i 50 cm och jag var överlycklig. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo