Life update.

Det var verkligen lägesedan som jag skrev någonting nu. Och det har hänt väldigt mycket sen dess så här kommer en liten life update! 
 
Till att börja med så flyttade jag den 1:a december. Till en mysig tvåa mitt i stan med utsikt över vättern. Fick ett sånt himla bra erbjudande av den förra hyresgästen som bara varit i lägenheten några få gånger men som hade köpt möbler till den, så jag fick alla möbler till ett jättebra pris. Vilket passade perfekt då jag inte hade så mycket möbler med mig hemifrån alls. Så ny säng, soffa, soffbord, tv, tv bänk, köksbord och stolar. La precis upp ett inlägg med lite bilder från lägenheten längre ner. 
Jag trivs änsålänge jättebra i lägenheten men har inte riktigt kommit iordning än, lite mer saker ska upp på väggarna och sånt. 
Hade en jättemysig nyårsafton här med mina kompisar. Fastän jag alltid mår lite dåligt på nyår så var det kul ändå. 
Men året har änsålänge inte varit alls bra. Jag rasade igenom igen. Var nere på botten och vände. 5 veckor på sjukhus och en lunginflammation till råga på allt. Så det är väl det som har hänt detta året änsålänge, haha.
 
Kom hem i torsdags. Så otroligt skönt. Har verkligen längtat hem nu när det varit lite bättre och efter permissionen förra helgen så ville jag verkligen hem. Så är bara hemma och tar det lugnt just nu. Är i stallet, har rutiner och äter på bra rutiner. Ska vara sjuskriven ifrån skolan ett tag med.
 
Så nu har jag äntligen tid och motivation att blogga igen och att vara i stallet. Ska börja föra lite dagens ridpass med nu när jag och Billy kommer igång ordentligt. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo