Dagens.

Hej! Idag så åkte jag till stallet runt 12 i strålane solsken. Var så himla gött väder så jag nästan ville ha t-shirt på mig haha. 
 
Ställde mig ute i solen och borstade Billy noga. Han har satt så himla mycket hår under vinterhalvåret så varje gång man borstar honom så bara regnar det av päls från honom. Stod länge och slet med ryktstenen tills den var helt slut, synd. Behöver verkligen den just nu när han fäller så mycket och jag har ju ingen moppe just nu utan cyklar bara, och orkar inte cykla ända bort till granngården, hehe. 
 
Billy var riktigt glad och nöjd och mysig idag. Red ut en ganska lång sväng i skogen. Red en runda som heter galoppbacken och det är för att det finns en jättelång backe som man kan galoppera uppför. Men först red vi en sväng i skogen och jag varvade med att sitta på och gå en bit, bara för att det är ganska skönt att gå i skogen. Sedan kom vi fram till galoppbacken och där fick han sträcka upp och galoppera hela vägen upp. Bra träning och kul också! Hoppade av och gick nästan hela vägen hem efter det. 
 
Cyklade hem och tog det lugnt lite innan jag åkte bort till pappa för att äta pizza. Skönt att träffa honom och brorsan lite. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo