Dag 2: Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig

Musik gör mig otroligt glad och lycklig. Jag har aldrig varit den som bara suttit hemma och lyssnat på 1 låt och sedan varit ett fan. Jag har alltid gått in på djupet i alla artister och band som jag har lyssnat på. Vetat allt om bandet, lyssnat på alla låtar och vetat allt om alla bandmedlemmar. 
 
Det började väl med one direction. Jag blev ett fan och började kort efter det intressera mig för fanfictions, dvs noveller om bandmedlemmarna. Jag skrev och skrev och byggde upp en relation till killarna i bandet på mitt egna fantasifulla sätt. Jag började lägga ut mina fanfictions och fick väldigt många läsare och positiv respons. Kort efter det så gick jag med i en one direction grupp på facebook och efter det förändrades mitt liv. 
 
Jag började åka iväg till stockholm och göteborg helt själv. Gick på fanträffar, sleepovers och konserter. Köade i en vecka för en konsert med dom och tältade utanför ticnet för att få de bästa platserna till konserterna. Jag lärde känna så otroligt många vänner och jag ångrar inte en sekund av alla pengar och resor som jag lagt på detta. Det kommer alltid att vara den roligaste tiden i mitt liv och jag har fortfarande kvar de flesta vännerna och framförallt: de bästa minnerna. 
Ser ni mig? Med min Harry jag köpte, haha. 
 
Men det jag vill säga med inlägget är att musik är så mycket mer för mig än att bara lyssna på låtarna. Det är gemenskapen, konserterna, köandet och väntandet på nya låtar, konserter. Det har hållit mig vid liv många gånger och gör än idag. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo