Billys öga.

Jag vet inte om ni har märkt detta på  bilder på Billy, men tänkte det kunde vara lite intressant att veta. 

När Billy var ungefär 1 år, busade han med några andra unghästar. Tillslut övergick leken till att de jagade Billy. stackars killen. Billy försökte ju då självklart springa ifrån, men han såg nog inte träden som stog där, så han sprang rätt in i dem. En pinne kördes upp i ögat och han förlorade sin ögonfrans, ögonlock osv.

Jag vet faktiskt inte om han ser 100 procent med ögat. Jag märkrer inte skillnad mer än att han ibland snubblar väldigt mycket, men också är han väldigt klumpig och lyfter inte på benen ordentligt. Tänker att om han borde se dåligt så borde han lyfta överdrivet på benen för att se om det finns någonting framför honom. Iallafall, när det inte finns någonting som skyddar ögat så rinner det väldigt mycket, och kan bli lite slemmigt. Jag torkar av det varje dag och tar ögondroppar på. Men ändå börjar det rinna direkt igen såklart. I hagen står han ofta och blundar med ögat men när man rider har han det helt öppet. 

Jag har aldrig märkt någonting att han skulle se dåligt i något varv eller att han haft ont av det, han är nog så van vid det nu att det inte är någon fara längre. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo