Take care

Haft en rätt bra dag. Vart mycket fokus på mig själv och mina egna behov. Åkte iväg på min dbt, individualterapin. Var ett bra möte och sen tog jag tåget till skövde och åkte med pappa till hjo. Kom hem runt 7 och då åt jag middag. 


Bytte om sen och gick ut på en timmes promenad i regnet. Var skönt ändå. Lyssnade på ljudbok och bara rensade tankarna. Hade lite ta hand om mig själv sen. Duscha, raka benen och skrubba hela kroppen och smörja in mig. Har målat lite nu och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. 

Imorgon bitti ska jag dricka kaffe hos jessica och sen kommer mamma så ska vi ringa några samtal. Kl 3 hämtar frida mig också åker vi till stallet. Anna ska hoppa Billy och Frida Linus. Ska hjälpa Anna lite, hon och Billy ska hoppa pay and jump på söndag ev! Blir kul för Billy att komma ut lite igen! 

Dag 7: Skriv och berätta om en egenskap du har som du gillar med dig själv

Någonting som jag gillar med mig själv är att jag har så bra fantasi. Jag har så mycket tankar i huvudet och kan ibland vara lite tankspridd. Allt jag ser och allt jag gör går jag igenom i mitt huvud som om jag skulle skriva en bok eller ett blogginlägg.
 
Om någon behöver hjälp att formulera någonting eller skriva en text så har jag alltid en ide att dela med mig av. Det resulterar i att jag är väldigt kreativ och gillar att jobba med bilder och filmer och fotografera. Men framförallt så gillar jag att skriva. Att blogga kanske inte är mitt favoritsätt att skriva på men att skriva menar jag när jag skriver på min bok eller när jag skrev fanfictions. Jag skrev ändå stories på hundratals sidor och det tog aldrig emot att skriva eller att komma på några idéer. Ibland känns det nästan som jag har för mycket fantasi för mitt eget bästa. Mitt huvud blir proppfullt med idéer och saker jag vill skriva eller saker jag vill tillverka. 
 
 
Mina största insperationskällor inom mitt skrivande, Harry och Louis. 
 .