-

Igår så åkte jag, Frida och Lotta till tidaholm för tävling. Lotta skulle hoppa 90 och 95 och jag fotade. 
Gick jättebra i 90 och dem gjorde en jättefin runda. Sedan när Lotta skulle starta i 95 så gick jag och Frida in och satte oss på läktaren kanske 2 starter innan Lotta. Då kommer det in en tjej som ramlar av och man hör verkligen hur någonting går av i benet. Så det blev att vänta på ambulans och tagga ner lite för Lotta. Sedan när dom väl fick starta så så gick det jättebra fram tills näst sista hindret där hon ramlade av. Typiskt! 
 
När jag kom hem så red jag Billy på banan. Red bara igenom honom lite spontant. Ammi kom ut och fotade lite med. Jag tyckte att det gick bra faktiskt, han var väldigt fin. 
 
När jag kom hem så sov jag lite innan jag åkte upp till mullsjön och gick ut och gick. Fick prioritera familjen lite på kvällen, family comes first. Så sov hemma hos mamma tills idag. Gick upp tidigt och hade utsläpp och sen åkte jag hem och sov lite till. Har inte gjort alls mycket idag, städat lite och redigerat lite. Tänkte inte rida men blev sugen så åkte upp nu på kvällen. Fotade lite och red ut i skogen och bara satte mig och andades lite. Så skönt! Ska lägga upp lite bilder snart men sålänge kommer en bild från igår. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo