Ingen bloggning..

Hej! Jag uppdaterade ingenting igår för jag hade helt enkelt fullt upp. 
 
Startade fredagen med att dricka kaffe hemma hos Jessica. Sedan åkte jag hem och åt lunch också kom mamma så ringde vi några samtal. Frida hämtade mig klockan 15 också åkte vi till stallet. Anna hoppade Billy och jag tyckte att det gick jättebra! Men var kallt ute också regnade det lite så var väldigt kall när jag kom hem. Fick kasta i mig lite sen middag. Åkte till Jessica och Laus och vi tog några cider och spelade lite spel. Blev en sen kväll så tog sovmorgon idag. 
 
Idag har det varit en ganska lugn dag. Var i stallet mitt på dagen och red ut en sväng i skogen. Vi red rätt över berget och det tog ungefär 40 minuter och det var jättemysigt ute med min bästa häst! Pysslade lite efteråt och packade allting inför imorgon.
 
Sedan cyklade jag hem och åkte och handlade. Tog det lugnt hemma lite innan jag gick ut och gick i ungefär 40 minuter innan jag gick hem till Jessica och åt. Vi åt från pizzeran och jag åt en kycklingsallad.
 
Så nu har jag precis kommit hem och sitter och äter lite frukt och lyssnar på musik. Ska nog spela lite sims innan det blir att lägga sig tidigt, Frida hämtar mig klockan 8 imorgon.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo