skriv en rubrik.

Suttit i tio minuter nu och funderat på vad jag ska skriva. Ska jag berätta om allting som varit eller är det meningslöst. Likadan vardag, stress och ångest. Det är svårt att berätta om. Dagarna blir liksom som en dimma med någon strimma av ljus ibland och ibland någon strimma av mörkrer. Skolan, DBT, stallet, kompisar och försöka hinna med att leva emellan det. Det är svårt.
 
Hade ett ganska långt samtal med pappa igår. Ibland så bara rasar allting ihop och jag fastnar lite i mörkret. Ser ingenting roligt på samma sätt, blir deppig, hinner inte med att stanna och andas och stressar över allting. Jag har en ganska stressig vardag, det har jag. Jag försöker att göra så mycket som möjligt. Men det är svårt vissa dagar när jag åker på förmiddagen till DBTn, kommer hem kl 18 och ska åka till stallet och plugga och träffa kompisar. Det blir mycket stress. 
 
Måste försöka prioritera lite. Stallet är bland de viktigaste sakerna jag har i vardagen just nu. Samma med DBTn och skolan. Måste försöka ta det lite lugnt och bara leva i nuet. Inte springa emellan olika saker utan att slutföra något av det, utan ta mig tid och andas och låta det ta den tid det tar. Hinner jag inte någonting idag, så gör jag det imorgon. Det är inte hela världen. 
 
Men det har väl varit lite att jag fastnat i samma gråa vardag det senaste. Bara låtit stressen flyta på för jag inte har något val. Men idag har jag bara varit. Har varit en bra dag. Hade utsläpp imorse så var i stallet strax innan 7. Mocka och släppa ut hästarna och pyssla lite. Sedan hem och iväg till mariestad. En liten roadtrip med dom i stallet för att kolla REA. Det var kul och mysigt och höjande. Red en sväng med några i stallet förut också innan jag åkte hem. Ätit med pappa och hannes och minns typ inte när jag gjorde det senast? och tagit ett bad, samma där. Så nu sitter jag här nyduschad och fräsch och ska försöka att andas. Men det är svårt ibland. 
 
 
Imorse när jag åkte ifrån stallet. Var tvungen att sätta mig vid strandpromenaden lite för det var så fint. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo