Back on track.

Så, då var jag frisk igen. Eller ja, friskare. Började bli piggare i söndags redan så åkte till en kompis och sov över. Var på DBT i måndags vilket kändes bra men kände mig fortfarande lite krasslig. Mycket hosta och otroligt trött, blev sådär att man nickar till hela tiden och ögonen bara ramlar ihop, haha. Så la mig riktigt tidigt igår och sov 10 timmar, det behövdes. Känner mig bättre idag och kunde liksom komma tillbaka på banan.
 
Första dagen i skolan på en vecka ungefär. Hade 3 engelska lektioner + 1.5 h naturkunskap.. På naturen så gick vi ut en sväng i skogen iallafall vilket var bra. Då blev man lite piggare och natur är en av mina favoritämnen bara för att vi har en sådan bra lärare.
 
Men på eftermiddagen när man satt där med andra timmen engelska efter lunchen så nickade jag till, haha. Satt i datorsalen med Emma och Jessica också kände jag att jag bara behövde lägga ner huvudet på bänken och pausa lite, och då somnade jag till. I typ 10 minuter. Det var riktigt skönt, lite hårt dock, haha. 
 
Åkte direkt efter skolan till DBT och hade möte. Var ett riktigt bra möte idag som det varit det senaste. Har börjat lägga märke till mer känslor som jag känner och skriver upp dom så jag inte glömmer bort dom. Både bra känslor som glädje men även ilska och ångest. Det är väldigt bra för ibland så gör vi kedjeanalyser på händelser te.x när jag velat självskada för att se vad som påverkar innan och efter och vilka känslor som återkommer. Svårt att göra det när man aldrig vet vad man känner. Men nu  vet jag lite känslor som kommer iallafall, vilket underlättar väldigt mycket. Så vi gjorde en kedjereaktion idag med på en dag förra veckan när det var jobbigt.
 
Kom hem runt halv 7 och åkte och handlade med pappa och slängde i mig lite mat innan jag stressade iväg till stallet. Red ut en sväng i mörkret i skogen. Var mysigt att bara komma ut och andas lite även om det inte var en sån lång sväng som vi var ute. Red i 30-40 minuter. 
 
Kom hem runt 9 och nu sitter jag här och hostar. Kanske inte så bra att klämma in både skola, resa, dbt och stallet på första dagen som man är frisk, haha. Men sånt är livet. 
 
 
 
 
Köpte en badbomd när jag och mamma var i malmö, visst är den fin? Använde den för ett tagsedan men har inte lagt upp någon bild. Vattnet blev helt glittrigt, så fint. Badbomben var från LUSH.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo