Försökt.

Har verkligen försökt nu i helgen. Att vila och ta det lugnt och må bra. Har tagit mig tid att vara i stallet länge i fredags, köpt lite godis och spenderat fredagskvällen framför datorn och med lite serier. Älskade att göra det förut. Men känns inte lika kul längre. En klump i magen och stressad. Får svårare och svårare att andas och tankarna bara snurrar. Mardrömmar och svårt att sova och vaknade flera gånger under natten och gick ut och rökte. Nej, det gick inte så bra. 
 
Igår gick lite bättre. Tog lite sovmorgon och sedan åkte vi iväg på kalas. Kom hem och åkte till en kompis och var där en liten stund men åkte hem i hyffsad tid. Gav detdär med serier och ta det lugnt en till chans. Samma där, rastlös. Men samtidigt så orkar jag inte göra någonting heller. Försökte måla lite, redigera, plugga men ingenting lockade riktigt. Försökte lägga mig tidigt men det gick sådär också. Idag var en lite bättre dag dock. Vaknade i okej tid och var med en kompis lite under dagen. Åkte till stallet nu på kvällen och red. 
 
Imorgon är det ny vecka. DBT och ingen ridning. Men ska träffa Jessica på kvällen. Försöker se lite positivt men det är svårt just nu. Famlar lite i mörker, ingenting känns lika kul. Gör jag någonting och är ute så är det itne kul, men är jag hemma och tar det lugnt så är det inte heller kul. Vad gör man då liksom? 
 
 
 

Frida

Det kanske inte hjälper dig, men när jag är på sånt humör, när man är trött och försöker varva ner men det går inte för kroppen är stressad och man kan inte koppla bort det, brukar jag ta en podd och sen gå ut och gå. Vad klockan än är. Så går jag runt i stan och tittar på husen och träden och ljusen och lyssnar på podden. Då brukar kroppen slappna av och huvudet får vila av att bara lyssna på podd. För det är en hemskt känsla att vara så trött och ändå så rastlös

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo