She never felt like she belonged anywhere

Försökt igen nu. Att klara vardagen, gå till skolan och vara i stallet. Det har fungerat helt okej. Bara hjärnan som inte riktigt hänger med ännu och kan må bra. Har lite mer energi än att bara ligga hemma men hjärtat och hjärnan kämpar emot. vill inte, vill inte, vill inte. 
 
Har ridit och verkligen försökt hålla igång iallafall. Vi har ju klubbmästerskapet att träna inför nu också och det är väl en liten pepp som jag har. Kan inte ligga på latsidan utan verkligen försöka träna och hålla igång. 
 
Så det är inte så mycket mer som händer. Har liksom ingenting att säga just nu. Orden hänger inte med riktigt som de brukar när jag bara kan skriva av mig smärtan. Men det kommer väl snart en släng av det igen. Har varit i  skolan idag och sedan umgåtts med min bästa vän hela eftermiddagen och kvällen. Bara myst och mått bra. hon är verkligen allt för mig.
 
 hej mörker.

Mörkret är här igen. Det håller mig lite hårdare när jag ska sova, följer med mig upp på morgonen. håller om mig när jag gråter. 
 
Men jag försöker verkligen denna gången. eller ja, lika mycket som alla andra gånger. När jag mår såhär dåligt brukar det bli någon/några veckor i falköping på slutenvården. Men ska ge det en chans här hemma först. Har varit hemma i skolan idag och haft lika lite krav ungefär som när jag är inlagd. Inte skolan, inte städa, inte göra någonting speciellt. Var i stallet i några timmar förut. Fotade i hagen och gjorde Billy fin och fotade lite. Hade med matsäck och fikade ihop med min älskade häst. Sedan tog vi en tur i skogen och allt kändes bara bra. Svårt att förklara men finns en känsla när allting bara funkar. Man sitter bra, hästen är pigg och vill bara springa mer och mer. Taktar och är glad. Takten i alla gångarter fungerar och man kan bara slappna av och njuta. Så kändes det idag. 
 
Åkte hem och tog en lång dusch och vilade lite. Var hos min kusin nu på kvällen och umgicks med henne och barnen. Gav verkligen lite energi. Filmade dom lite till min film och blev bjuden på mat och tom efterätt. Alltid lika mysigt att vara där och träffade Hillevi (mitt gudbarn) lite. 
 
Ska försöka ha samma dag imorgon. Jobba med filmen och göra klart den helt och hållet. Ska redovisa den på torsdag så då blir det skola. Och DBT. känns som det kommer krävas mycket energi att bara ta sig iväg på det. Men det är bara att kämpa. 
 
 
 
 
 
 
 Min fina älskade!