Höstlov!

Denna veckan har jag höstlov. Det är så otroligt skönt! Att bara få vara hemma och ta det lugnt och hinna med lite mer än det man brukar i vanliga fall. 
Helgen var helt okej. Vi firade halloween på lördagen och det var jättekul förfest men sådär själva festen. Men det var en helt okej kväll. 
Jag klädde ut mig till papa från mitt favoritband ghost, här är en bild på han: 
 
 
Och här är jag som papa: 
 
 
Vaknade tidigt på söndagen och hann med mycket. Var uppe i stallet och red också städade jag lite här hemma. Ammi fotade faktiskt mig och Billy då. Så kommer upp lite bilder sen.
Natten dock var inte lika bra. Låg sömnlös och var vaken i ett och ett halvt dygn utan att sova. Så måndagen var inte lika produktiv men på kvällen så hade vi hoppträning i stallet. Det var mörkt ute så vi fick ha lamporna tända och det flöt på bra! Jag hoppade på hackamoret vilket jag vill rida med på söndag för det går sååå mycket bättre dom gångerna som det funkar. Det funkade bra i måndags med, måste bara försöka tänka mer power och sitta tillbaka innan hinderna. När det börjar komma upp i höjderna så kan jag bli lite passiv och bara sitta och vänta och ligga kvar i samma form, men måste liksom upp och fram innan. Men det var en bra träning! 
 
Somnade med världens mardröm om att Billy dog den natten.Vaknade gråtandes och grät nästan hela dagen när jag tänkte på det. Fick mig att tänka lite på framtiden. Kommer mitt psyke klara av att lämna hästarna och flytta iväg och plugga?  Eller är det detta livet jag vill leva egentligen. Med hästarna, klubben och fotograferingen. Bo här och plugga här. Mycket tankar efter det. Så pussade extra mycket på Billy efter det. Han betyder så mycket för mig.
 
Idag var Billys gamla ägare och hälsade på och vi fikade lite. Alltid mysigt! Har ätit bra idag också, händer sällan haha. Både lunch och middag. Är ensam hemma ikväll vilket är jätteskönt. Har varit hos Jessica nu på kvällen och nu sitter jag och lyssnar på lite musik högt, bara för att jag är ensam hemma och kan haha. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo