Mysig helg!

Då var denna veckan slut. Har inte varit en sån intensiv vecka för jag har varit lite sjuk. Inte sådär dödssjuk utan bara svag i kroppen, feber och migrän. varit hemma från skolan lite och sånt. Men har försökt ta mig iväg till stallet så har ridit lite iallafall. Var på läkarsamtal i måndags vilket gick bra, har inte ändrat några mediciner men har höjt vissa av dom. Vill egentligen ta bort en som heter strattera, men dom fortsätter höja och höja den för dom tror verkligen att den kan bli bra för mig. Så det är väl bara att hoppas och vänta på denna höjningen också.
 
Var uppe och red en sväng förut i mörkret. Red i paddocken och skuttade över två små hinder några gånger. Gick helt okej. Nu på kvällen har jag och brorsan lagat mat och sedan har jag legat i soffan framför tv:n och bara tagit det lugnt.
 
Denna helgen ska bli jättemysig. Imorgon ska jag åka till IKEA med min kusin och sedan på kvällen så blir det bio med dom i stallet. Vi ska se nya harry potter filmen. Ser fram jättemycket emot det. Billy ska förmodligen gå ner till Lundby imorgon med Linus. Så han får en chilldag också.
 
 Snö.

Älskade, hatade snö. Nu kom den tillslut. Föll till marken som vita små stjärnor och lade sig som ett glittrande täcke över världen. 
 
Jag hatar snö. För några årsedan levde jag med visionen att det snöade över och täckte alla minnen från sommaren, våren och hösten. Men det gör den inte. Det är som om snön gör allting ljusare och mörkret blir mycket mer tydligt att se bakom allt det vita. För 6 årsedan snöade det exakt vid den här tiden. Den första snön kom då. Jag minns denna veckan för 6 årsedan. En väldigt jobbig vecka pågrund av många anledningar. Jag minns att jag låg och kollade ut och önskade mig den första snön. Den kom efter det. Så den första snön kommer alltid att påminna mig om allt dåligt som hände då.
 
 -