tääävling.

Det tog emot att gå upp imorse runt klockan 06.. Speciellt när man har sovit dåligt och det var dåligt väder ute och man visste att man skulle vara ute väldigt länge haha. Men det var bara att gå upp! 
 
Var en bra dag på tävlingen. Var fotograf på banan men hjälpte till i cafeterian och lite där det behövdes. Det var en väldigt välorganiserad dag och allting flöt verkligen på jättebra. Fick ganska okej bilder, det var lite konstigt väder med sol och moln och det skiftade på typ 1 minut så var bara att ställa in kameran och sedan ställa om den haha.
 
Frida vann 95 klassen så det var jättekul. Var nästan bara hjo ryttare i toppen så det var riktigt kul.
 
Åkte hem och bytte om och sedan upp till stallet. Red dressyr i paddocken på Billy och ammi tog lite kort. Han gick väldigt bra idag trots att det var ganska varmt ute. Efteråt så fick han dusch och jag åkte hem och duschade och åt. Landade lite och redigerade lite bilder och nu på kvällen så var jag med Jessica och Marina en sväng.
 
Imorgon är det bara köra igen. Vi har ponnytävling och det är final i den divisionen så det kommer bli en låååång dag. 
 
 
 
 
 
 Veckan.

Har vart en helt okej vecka. Var på DBT i måndags och tisdags och det  tar verkligen på krafterna. Att åka så långt och sedan vara delaktig och prata i en timme på tisdagen och 2.5 timmar på måndagen. Så har varit helt slut efter det.
 
I måndags fick Billy vila. Jag och mina kompisar skulle plugga i skolan halva natten och det var väldigt mysigt att vara helt ensamma i skolan med godis och fina vänner.
 
 igår red jag bara en kort sväng i paddocken. Har fått låna Erikas dressyrsadel så jag kan ha den till Nygård så provade den bara i alla gångarter. Det kändes bra. 
 
Juste, var på min låtsasbrorsas konfirmation i söndags också. 
 
 
 
 
 
 
 Jag älskar er.

 
 
 
Alltså. Min dröm just nu är att få se Ghost live snart. Jag älskar detta bandet, jag älskar låtarna, jag älskar cirice. Min absoluta favoritlåt. Var längesen jag kände så med något band. Att jag bara vill se dom en gång och sedan är jag nöjd med livet typ. Alla andra konserter jag har/velat gå på så har jag känt att jag vill se banden och artisten om och om igen. Men med Ghost skulle jag nöja med med en konsert. Sen hade allt varit bra.
 
Jag och emma drömmer iallafall om att se dom just nu. Min fina vän Emma, finns ingen jag hellre skulle vilja gå på konsert med.