Buss buss buss..

Alltså jag skämtar  inte när jag säger att jag åkt buss hela dagen verkligen. Åkte vid 10 imorse och kom hem nu vid 17 på kvällen. Allt detta för ett möte i falköping som tog en timme..
 
Men det var ett bra möte iallafall! Det är min psykoterapuet som jag kommer att ha i minst ett år nu när DBT:n kommer börja sen och det är bra att vi får lära känna varandra. Jag har ju träffat så otroligt många olika personer inom psykiatrin, ibland har det varit en ny person varje gång. Nya läkare, nya åsikter, nya diagnoser.. Listan kan göras lång. Men känns väldigt skönt att få någonting som är kontinuerligt nu och inte bara tillfälligt. 
 
Har inte gjort så mycket annat idag. Min medryttare har ridit på Billy idag så jag har fått en slappisdag. Det har varit mycket nu i veckan, har varit i skövde två gånger och haft saker inplanerat hela veckan. Så har inte blivit så mycket skola heller. 
 
Imorgon blir det skola iallafall och sedan ska jag till hälsocentralen och efter det ska min kusin och hennes barn komma upp och rida på Billy. 
 
 
 
Det snöade lite ikväll förresten. Kan inte våren få vara nu? Var svinkallt imorse. 
 Dagens ridpass och dagen.

Har varit en väldigt lugn dag. Var på körskolan vid 11 så var inte i skolan idag.
Gick jättebra att köra! Vi körde i nästan en timme och runt överallt i skövde och ut på landet en sväng också. Jag tycker ju att det är så jäkla kul och köra och lätt också, men hur svårt ska det vara liksom. Fick jättemycket beröm och körningen är godkänd nu så ska bara skriva detdär jävla teoriprovet haha. Ska ringa till dom imorgon och boka tid tänkte jag. 
 
Åkte hem och sov i en timme för var jättetrött. Sedan åkte jag upp till stallet nu på kvällen och red ut en sväng med Billy. Han var lite grinig idag och tittade på allting men jag antar att det är för han fäller så mycket. Han brukar bli lite grinig då men det brukar gå över sen. 
 
Vi red den vanliga rundan som vi kallar den, eller runt här som jag och linnea döpte den till för längesedan. Jag brukar rida varannan gång genom husen och sedan upp i skogen en sväng, och varannan gång lite runt alltihopa och på grusvägarna. Idag red vi genom husen och sedan upp i skogen och det var mysigt. 
 
Nu har jag tagit ett bad och tänt lite ljus i rummet. Doftljus luktar så sjukt gott och det är jättemysigt och avslappnande att ha lite ljus i sitt rum tycket jag. 
Imorgon så ska jag till Falköping och fortsätta en introduktion till DBT som jag ska börja innan sommaren. Det kommer att vara två gånger i veckan så är väl bara att vänja sig att åka den streckan några gånger i veckan.. 
 
 
 ZAYN

 
Har inte riktigt velat lyssna på Zayn sedan han hoppade av bandet men jag gick in och lyssnade nu och jävlar vad bra han har blivit. Att hoppa av one direction är typ det bästa han någonsin ha gjort, för han är nog bäst solo ändå tror jag. För han har verkligen lyft och hittat gnistan igen.