Snyggast i stan..

 
Var tvungen att ta den bilden då mitt ansiktsuttryck kan vara det värsta jag sett, haha.
 
Idag så var jag och Billy på pay and jump i varola. Det är som en tävling fast ändå inte. Man åker dit och hoppar en bana på samma förutsättningar som på en tävling men det är inga placeringar utan är man felfri så får man en rosett. Det är ganska bra om man tex inte tävlar så mycket eller har en unghäst som vill vänja sig med miljön. Eller om man helt enkelt bara vill träna lite ibland! 
 
Vi hoppade 70 och 80 cm. Han var ganska seg när jag red fram men sedan inne på banan så blev han väldigt pigg. Men jag är nöjd ändå. En bom föll i varje klass och det var samma hinder till och med! Vet inte varför men vi har alltid rivit eller krashat det hindret när vi varit där. kanske är något hjärnspöke eller så slutar jag rida bara för jag förväntar mig det. 
 
Vi har inte hoppat 80 ute än detta året och det kändes som en bra start på det. Får se om vi kan gå upp till 90 detta året också vilket vi gjorde för förra året (när vi var igång senast, förra året var en svacka.) 
 
Frida tog lite bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 .

 
Idag så fyller en av mina närmaste vänner år!! Imorgon ska vi fira henne och jag är väldigt taggad på min present, haha. 
 100 lager.

 
såg att min favorityoutuber hade gjort en "100 lager video" haha. Det ser verkligen helt sjukt ut. Om ni går in på Thomas kanal så ser ni även en video med 100 lager mascara. 
 
 Sökte vidare och såg att en annan youtuber jag gillar hade gjort en annan med nagelack. 
 
.. Och jimmie gjorde även en med liquid lipstick, haha.
 
 
Alltså åh, jag hoppas verkligen detta blir en grej!! Det är så underhållande att kolla på, vet inte varför.