Pokemon go.

Mitt liv har dedikerats till detta spelet. Har spelat konstant och varit vaken i 40 timmar nu. Igår natt så var jag ute på natten och gick 5 km, gick även några km på dagen med.
 
Nu inatt så har jag och Emilia varit ute och gått 5 km igen. När jag blundar så ser jag kartan och blir helt yr. HAHA. Ska försöka sova nu verkligen men vi får se om det går.
 
 
 Tiden.

 
Denna veckan har varit väldigt upp och ner. Tänkt mycket på hur tiden var förra sommaren vid denna tiden, speciellt idag då jag var så långt ner på botten som det gick.
 
Men har varit på DBT i veckan som vanligt och annars mest tagit det lugnt. Jag har klippt mig också. Mitt hår gick av när jag blekte det 7 (!!) gånger. Så för att få allt hår jämnt så var jag tvungen att klippa av det väldigt mycket. Men det blev helt okej, väldigt ovant bara. Trivs inte så bra i kortare hår men det får väl fungera, haha. 
 
Igår så var en ganska bra dag. Jag och Jessica drack lite hemma hos henne och sedan gick vi till hamnfesten. Det var jättemysigt. Men idag mår man, haha. Sov ju hos henne så förut så åt vi pizza och kollade på film. Åkte upp en sväng till stallet på eftermiddagen. Provade min nya grimma på Billy som jag köpte för ett presentkort som jag fick. Mina 2 klubbtröjor hade även kommit då! Passade perfekt. 
 
Longerade Billy lite med inspänning så han fick jobba lite. 
 
Sitter just nu och multitaskar och kollar youtube samtidigt som jag skriver detta. 
 
 
 Trött.

Har varit så sjukt trött idag. Vet inte ens varför för inatt så sov jag nog mer timmar än  vad jag gjort någon annan natt på väldigt länge. Missade bussen till skövde med typ 1 minut, försökte köra efter med moppen och gå på den där stannade men ingen annan var vid någon busshållplats så gick inte. Ammi var så himla snäll och körde mig till skövde och där missade jag bussen till falköping också.. Alltså verkligen med någon sekund. När jag var framme vid hållplatsen så åkte bussen precis. Så pappa körde mig till falköping vilket var snällt och då satt jag och somnade hela tiden. Fick sådär att jag inte kunde hålla upp ögonen utan dom bara kneps igen. 
 
Efter DBT så åkte jag med pappa hem för han hade varit hos Anna. Somnade påvägen hem då också och sov typ 40 minuter? Sen vilade jag i 2 timmar nu på eftermiddagen och nu är kl 21.20 och vill typ gå och lägga mig? Haha.