Todays + dagens ridpass.

Har varit i skövde idag. Gick upp ganska tidigt och duschade och fixade lite innan jessica kom hit. Vi åt frukost ihop och sminkade oss innan vi åkte till skövde runt 10. 
 
Vi skulle köpa lite grejer till skolan och därför gick vi av vid dollarstore och gick in dit. Köpte lite block och pennor och sudd. Köpte även en ny plastblomma, haha. Jag kan verkligen inte hålla blommor vid liv? förstår inte vad jag gör för fel men det är väl för dom står mitt i solen i mitt rum och jag glömmer vattna dom ibland, hehe. 
 
Sedan åkte vi in till stan och gick lite där. Vi såg även hermansson från paradise hotel där? Vi gick förbi typ hundra gånger för att se om det var han också tänkte vi göra en videohälsning till Marina från honom eftersom hon älskade honom. Men vi båda är fega så det blev inget med det. Gick även in på SEB banken och åkte ut till elins för att hämta ut en medicin. Ärligtalat så finns den typ ingenstanns? I hjo så får dom alltid beställa hem den, och när jag var på apoteket i stan så var esplanaden det enda stället som hade medicinen. 
 
Åkte hem och åkte direkt till stallet. Det gick så himla bra idag. Det regnade och hade regnat ett tag så Billy var ganska blöt när jag tog in honom så brydde mig inte om att borsta honom direkt. Skrittade ut en runda innan jag gick in i paddocken. Tänkte mest rida igenom honom lite i alla gångarter men när jag värmde upp så tog jag hjälp av 2 hinderstöd som stod mitt i paddocken. Red lite skänkelvikningar i samband med volt-byten. Först i skritt och sedan i trav. Han blev helt mjuk i kroppen och jobbade under sig väldigt bra! 
 
Galopperade mest lite löst. Några varv i paddocken och några varv på en volt i lite kortare galopp. Sedan skrittade vi ut en runda igen och eftersom vi båda var blöta efteråt så kunde jag inte borsta så värst mycket efter ändå. Han fick lite mat och ögondroppar innan han fick gå ut och jag åkte hem igen. 
 
Sedan åt jag mat hemma innan jag åkte till Marina och har varit där tills nu. Ska försöka sova snart. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo