Skolveckan slut..

Då var första skolveckan efter sommaren slut. Det har varit ganska jobbigt och stressigt med nya system och nya människor i klassen. Det gör mig väldigt stressad, folk jag inte känner och nya rutiner. Har haft lite möten med lärarna idag på eget iniativ. Pratat om vad jag behöver och att det är svårt i klassrummen. Kändes verkligen som jag fick det jag ville sagt. Vi hade även lite vanliga lektioner idag, matte och religion. Så skönt att vara igång igen! 
 
Var med lite kompisar efter skolan och följde med Jessica till hälsocentralen. Sedan åkte jag hem och åt lite snabbt och sedan blev det stallet. Satt inte i sadeln förrens strax innan 9 så hade börjat bli mörkt. Red ett jättebra pass i paddocken! Lade ut två bommar och efter jag hade skrittat ut en sväng så jobbade jag honom länge i skritt och trav. försökte verkligen få honom mjuk och att lyssna på mig och det gick verkligen svinbra efter ett tag. Använde bommarna på både skritten och traven och det är en bra "pepp" för oss då vi koncentrerar oss lite mer. 
 
Rullade runt i galopp ett tag med. Gjorde lite övningar med bommarna. Svårt att förklara men tillslut så var han riktigt lösgjord och fin. Allting kändes bara rätt. Skrittade av ute en sväng i mörkret, var tvungen att lysa med mobilen för att ens se någonting haha. Var skönt att komma in i stallet sen och pyssla lite. Billy och Linus börjar gå inne f.o.m idag och jag tror att Billy tycker det är så skönt. Han har ju sådanna problem med flugorna på sitt skadade öga så jag tror det blir jättebra att dom får komma in nu. 
 
Kom nyss hem från stallet iallafall. Imorgon ska jag fota på klubbens tävling så blir tidig uppgång. Ska försöka sova snart därför. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo