Skolan har börjat.

Denna helgen gick väldigt fort innan skolan började. Var iväg i tibro hos Jessica och festade till det lite med några fler. Sedan åkte vi till Hjo på söndagen och sov här tills i måndags då skolan började. Självklart började det spöregna och hagla när vi skullet ta moppen upp till skolan, haha. Så kom dit genomblöt. 
 
Vi har inte gjort så mycket speciellt i skolan änsålänge. Mest gått igenom information och lite om tillvalsämnen och sånt. Har dock inte varit med på endel grejer då sitta i ett klassrum fullproppat med 20 människor inte direkt är min grej. 
 
I måndags red Anna på Billy och igår fick han vila. Idag red jag lite dressyr i paddocken. Han börjar bli lite gammal och stel min älskling. Så är extra viktigt att hålla honom mjuk och igenomriden. Så red ett extremt mjukgörande pass och avslutade med lite galopp i båda varven. Red ihop med Frida och är alltid kul att ha lite sällskap i paddocken. 
 
Jag har blivit så sjukt morgonpigg med. Och kvällstrött. Vaknat innan klocka 8 varje morgon även om jag lagt mig sent. Imorse så vaknade jag dock 04.30 och kunde inte somna om så var väldigt trött och tvingade mig själv att hålla mig vaken tills idol var slut. Men blev lite piggare nu när jag satte mig vid datorn. 
 
Imorgon så är det DBT som gäller. Kanske åker till skolan en liten sväng på förmiddagen, men är ledig hela dagen pga DBTn så vi får se hur det blir. Dem rekomenderar ju att man ska vara ledig hela dagen när man har DBT bara för det kan vara ganska krävande psykiskt. Så vi får se. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo