Lång dag.

Torsdagar har alltid varit väldigt långa dagar för mig. Vet inte varför men schemat förra året i skolan var väldigt sent på torsdagar så känns som alla torsdagar är långa, haha.
 
Var egentligen ledig idag eftersom jag skulle på DBT men insåg att jag inte behövde ta bussen förrens 14.40 så jag gick till skolan ändå. Vi gjorde scheman idag och fick redan på sämsta upplägget någonsin. Jag har älskat våran skolans upplägg, dvs att man får pussla ihop sitt schema själv och välja de ämnen man vill ha (beroende på vilken tid lektionen är såklart) så det har liksom funnits ett schema där det står när man har möjlighet att läsa lektioner vissa tider. Också har man fått göra ett eget schema och läsa det man behöver helt enkelt. Jättebra för att bli klar så fort som möjligt och att läsa det man kan läsa under året. 
 
Men nu har vi deltas in i klasser precis som på gymnasiet och läser klassvis. Alltså så får man inte välja ämnen på samma sätt utan att beror på vad klassen läser. Vilket verkligen inte fungerar för mig. Har varit så glad att jag äntligen har gått på en skola med den friheten att kunna välja lite. Men nu känns det precis som gymnasiet och det fungerar inte för mig. Också har dom slagit ihop alla svenska klasser, så jag läser svenska 3 ihop med alla andra i klassen som läser svenska 2 och svenska 1. Så det är jättemånga i klassrummet, får panik. Har alltid fått sitta själv i grupprum så jag hoppas att jag kan få göra det iår igen. 
 
Sedan efter skolan så åkte jag på DBT. Mitt nät är slut och hade glömt att göra alla mina listor offline. Så hade bara en lista att lyssna på vilket var väldigt långtråkigt. Så kändes som om bussen tog flera timmar fastän den bara tog en och en halv timme. Var ett ganska bra möte idag. Kunde sätta ord på lite känslor, vilket är väldigt svårt för mig. Men att klaga på skolans upplägg på schemat, det var lätt att sätta ord på idag på mötet ;) 
 
Kom nyss hem och ska inte göra någonting ikväll. Anna rider Billy på torsdagar vilket är skönt när jag kommer hem såhär sent. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo