Hemma.

Idag var en bra dag. Bara gjort saker som gör mig glad och som jag vill göra. Äntligen har jag någonting vettigt att skriva om. Gick upp tidigt och tog det lugnt. Åt frukost och kollade det nya och sista avsnittet av scream. Dagen började ju bra med att man hade rätt hela tiden, haha.
 
Började sedan rensa min garderob. 7 sopsäckar fyllde jag med skräp och skit. Rensade kläder och papper. Allt som fanns i mitt rum helt enkelt. Tvättade och började inreda garderoben lite. Låter som det gick snabbt men höll på från typ 8-17 till och från. Åkte till hem och hobby och hjo can help och köpte galgar. Köpte även ett fint ljus. Åt även lunch mitt i allting.
 
Garderoben är typ klar nu. Behöver bara sättas upp någon hylla och en lampa. Lyfte bort dörren också, bättre planlösning då. Åt middag och tog det lugnt innan jag åkte till stallet nu på kvällen. Red ut en sväng och pysslade med min älskade fina häst. Pratade ganska länge med fanny med innan jag åkte hem. En riktigt mysig kväll i stallet och vi slapp regnet när vi red faktiskt.
 
Har kommit hem nu och tagit det lugnt. Tagit hand om mig själv. Inpackning och ett varmt bad. Smörjt in mig och nu ska jag snart ta medicin och lägga mig. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo