Lite stressad.

Ja, som rubriken säger. Jag känner så mycket stress nu. Skolan har börjat, DBTn håller på 2 gånger i veckan, jag håller på och redigerar och säljer bilder också har jag ju Billy och mina kompisar. Det är alltid någonting som kommer i kläm. Ska jag på DBT så hinner jag inte med skolan. (som tur är så rider anna dom dagarna, men själva grejen att just komma till stallet och andas ut missar jag) Har jag skola så hinner jag inte med DBTn, har jag stallet så hinner jag inte med kompisar. Och utöver detta så ska jag lägga tid på bilderna. Det blir fullt upp verkligen och jag känner mig så stissig och uppe i varv hela tiden. 
 
Sömnen och orken tar slut också. Har varit så pigg på morgonen men nu börjar jag  bli lite trött på att gå upp igen. 
Men skolan går bra iallafall. Känner mig motiverad till att plugga och idag så var jag faktiskt i klassrummet en hel lektion. Vi hade naturkunskap och jag älskar sådanna ämnen. Fysik var ju mitt favoritämne i högstadiet. Så det var riktigt kul och vi har fått en jättebra lärare som jag också gillar. Imorgon ska jag ev börja på psykologi vilket jag också ser fram emot att läsa. 
 
Stallet har gått bra denna veckan. Anna red igår och idag så red jag ut en sväng med Frida och Erika. Verkligen precis vad jag behövde idag. Rida ut en sväng mitt i skogen, över stock och sten och bara sitta och andas in naturen och sitta på min älskade Billy. Och såklart att prata med mina kompisar. Vi red en sväng där man rider mitt in i skogen på stigar som knappt finns, haha. Riktigt mysigt. Billy och Linus har ju börjat gå inne och jag tror att Billy mår så bra av det. Han är mycket piggare nu när han slipper flugorna och allting. Så det blir nog bra. 
 
Ska försöka varva ner lite nu och sätta mig och måla lite i min bok. Eller lyssna på ljudbok. Varför inte båda två? Godnatt.
 Skolveckan slut..

Då var första skolveckan efter sommaren slut. Det har varit ganska jobbigt och stressigt med nya system och nya människor i klassen. Det gör mig väldigt stressad, folk jag inte känner och nya rutiner. Har haft lite möten med lärarna idag på eget iniativ. Pratat om vad jag behöver och att det är svårt i klassrummen. Kändes verkligen som jag fick det jag ville sagt. Vi hade även lite vanliga lektioner idag, matte och religion. Så skönt att vara igång igen! 
 
Var med lite kompisar efter skolan och följde med Jessica till hälsocentralen. Sedan åkte jag hem och åt lite snabbt och sedan blev det stallet. Satt inte i sadeln förrens strax innan 9 så hade börjat bli mörkt. Red ett jättebra pass i paddocken! Lade ut två bommar och efter jag hade skrittat ut en sväng så jobbade jag honom länge i skritt och trav. försökte verkligen få honom mjuk och att lyssna på mig och det gick verkligen svinbra efter ett tag. Använde bommarna på både skritten och traven och det är en bra "pepp" för oss då vi koncentrerar oss lite mer. 
 
Rullade runt i galopp ett tag med. Gjorde lite övningar med bommarna. Svårt att förklara men tillslut så var han riktigt lösgjord och fin. Allting kändes bara rätt. Skrittade av ute en sväng i mörkret, var tvungen att lysa med mobilen för att ens se någonting haha. Var skönt att komma in i stallet sen och pyssla lite. Billy och Linus börjar gå inne f.o.m idag och jag tror att Billy tycker det är så skönt. Han har ju sådanna problem med flugorna på sitt skadade öga så jag tror det blir jättebra att dom får komma in nu. 
 
Kom nyss hem från stallet iallafall. Imorgon ska jag fota på klubbens tävling så blir tidig uppgång. Ska försöka sova snart därför. 
 
 Gamla bilder.

 
Hittade en hårddisk när jag städade och hittade såå många gamla bilder där. Speciellt på mig och Lisa, haha. Fulaste bilderna jag sett, speciellt den ovanför ;) Minns denna tiden, kan det ha varit 2011? Mamma och dom var bortresta i en vecka och jag och Lisa bodde ensamma hemma hos mig. Det ridpasset där lisa rider Billy ovanför så ramlade jag av, haha. Finns en jätterolig film på det.
 
Ska kanske åka till Lisa nästa helg! Saknar henne så otroligt mycket och vill verkligen se hennes nya hund som verkar så söt. Hoppas att det blir av!