.

 
 Litet tag sedan.

Varit lite frånvarande en liten tid. Har inte alls mått bra och nu minns jag inte ens vad jag har gjort under den tiden? Allmänt iallafall.
Var med Frida på GOTA i essunga iallafall. Det var en jätterolig dag och laget vann hela omgången och Frida kom tvåa induviduellt.
 
Sedan var jag och Frida med Erika på distanstävling en hel dag och det var mysigt även om det snöade och blåste massor haha.
 
Utöver det så har jag och Billy varit igång väldigt mycket, tränat för Frida 2 gånger och bara ridit och tränat 6 dagar i veckan. Känns verkligen som vi är igång nu. Imorgon ska vi åka iväg till varola på pay and jump och det ska bli jättekul. Var ett tagsedan vi var ute nu, senast var i mölltorp. Så jag hoppas att det kommer att kännas bra. 
 
 idag och igår.

 
Igår var jag i skövde på möte och sedan var jag på hälsocentralen 2 gånger. Var himla krångel med allt typ kändes som. Efter det åkte jag till min kusin och vi planerade våran födelsedag och sedan åkte jag hem till marina och umgicks med henne, jessica och hanna. Det var mysigt!
 
Idag så har jag varit hos mormor och bakat och sedan stallet. Det gick bra att rida och baka och det var mysigt. Men känner mig väldigt nere idag. Mycket ångest och lite snurrig i kroppen. Så detta blir inte så långt inlägg.