And I hope that you remember me

 
den 22 januari nu så var det 4 årsedan min finaste ponny isak avlivades. Helt sjukt vad jag älskade den ponnyn, han var verkligen mitt allt och jag var så otroligt ledsen när vi fick ta bort honom. Kommer nog alltid sakna honom och allt kul vi hade ihop, haha världens bästa ponny!! Can't make much sense of black and white.

Idag anmälde jag mig till våran polenresa med skolan. Serriöst fyfan vad nervös jag är nu haha, är inte säker på att jag ska åka med sen ändå. Beror på hur det blir tiden fram tills resan då jag stressar så otroligt mycket över sånna grejer.. 
 
I onsdags var det iallafall hoppträning igen! Var typ första för iår och första gången vi hoppade serriöst på jättelänge, vi har bara skuttat runt i skogen lite det senaste. Det gick faktiskt ganska bra, inte direkt sånna övningar som jag känner att jag hanterar jättebra men det gick helt okej ändå! Billy har varit så himla söt och gosig de senaste så kan bara krama om honom lite extra just nu. Vet inte varför han varit så glad och gosig men det är så himla mysigt haha.
 
I torsdags så var vi några hemma hos marina och bakade lite. Det var mysigt och jättegott och därav bilden nedanför. Nu har jag precis varit ute en sväng med hanna och ska bara mysa nu för fryser så otroligt mycket haha.
 teenage heart