sneak på halloweeeen

 
 
Provade mina linser och lite sår tills morgondagens halloweenfest och pappa klickade en cool bild på det då! Linserna ser blåa ut på bilden men de är gråa i verkligheten. -

 God jul!

Haha, idag har jag faktiskt fått min julklapp även fast det är flera månader kvar. Är verkligen såsåsåsåsåså glad, tror ingen är gladare än mig idag! Pappa köpte nämligen VIP biljetter till killarnas konsert på ullevi nästa sommar, vilket innebär att jag kommer att få komma in före alla andra (och dom andra som har vip då) vilket känns så fucking bra efter allt som hände förra året på konserten så kommer jag äntligen få stå precis där jag ville stå förra året ;) Så nu är det bara att räkna ner och tacka världens bästa pappa 
 
Vaknade iallafall upp hos Marina då jag spenderade kvällen där med henne och jessica. Igår så var vi på konstskolan på kvällen/natten och fixade lite haha, så himla mysigt. Och spelade rundpingis! 
Åkte hem i ganska bra tid idag och städade och fixade lite innan jag cyklade till stallet och red med frida och lotta. Vi red ut en sväng först och sedan red vi i paddocken. Billy gick bra idag!
 

Spöregnade när jag åkte hem så har bara myst ner mig hemma nu och tänkt lite ljus och ska bara slappa hela kvällen för det behövs. 
 
Imorgon kommer lisa också och stannar i några dagar. Alltså, på torsdag är det exakt 4 årsedan vi träffades irl för första gången. Så himla sjukt! 
 
 
Längtar så himlahimlahimla mycket, världens finaste killar! ♡ kan inte ens beskriva hur mycket dom betyder för mig.