i sommras

minns just denna dagen så kom en tjej fram och gav mig så mycket beröm som jag aldrig kommer att glömma haha! Och fick massa beröm över Billys galopp av en annan tjej så det var riktigt kul och en bra dag! 
 12 dagar i sängen...

Idag är min 12:e dag som sjuk och jag kan äntligen säga att jag känner mig lite piggare. Jag var hos doktorn i onsdags då jag hade haft feber i över 1 vecka då och då fick jag antibotika och efter ett tag reda på att jag har en bakterie/virus som heter mycoplasma som utger lunginflammation. Så inte så konstigt att jag haft så svårt att andas det senaste! 
 
Med antibiotikan har det blivit lite bättre men har fortfarande haft lite feber och ont i halsen. Men dendär huvudvärken är borta, så skönt!!
 
Så idag fick jag äntligen åka upp och träffa Billy igen. Gav mig sjukt mycket mer energi iallafall och imorgon ska jag försöka gå till skolan igen.
 
 
 fortfarande sjuk...

Ligger fortfarande i feber! Har haft feber i 5 dagar nu utan att det försvunnit, detta suger :( Var helt säker på att jag skulle kunna gå imorgon för känner mig lite piggare ändå, vilket är konstigt eftersom jag kunde sova 1 timme inatt så har dygnat iprincip haha. Men vill verkligen till till skolan då det är så jäkla tråkigt att bara ligga hemma i ett mörkt rum hela tiden.
 
Aja imorgon kväll ska jag trotsa även om jag har feber för jag marina och hanna ska ha lite julfika och pyssla julsaker på kvällen. Hoppas jag kan gå på tisdag hehe