pay and jump!!

hejhej!! Idag var jag iväg på en pay and jump som igentligen skulle börja kl 18 men igår så ändrade de tiden så var riktigt tur att jag såg det, annars skulle vi säkert kommit klockan 18 och bara wtf haha..
Men iallfall vi kom dit i tid och jag gick banan med amanda i min hoppgrupp och konstaterade en bana med snäva svängar.. Så trodde inte alls det skulle gå bra men det gjorde det!
 
Hoppade först 70 cm vilket gick helt okej, men han rev ett hinder. Sedan gick vi in och hoppade 80 vilket gick sjuuukt bra trots 2 bommar ner!

Eftersom det gick så bra innan så efteranmälde jag mig till 90 faktiskt, det har ju varit mitt mål för iår så kände att det var skönt att få "debuten" överstökad faktiskt.
Fick en jäääättebra nöjda men återigen 2 ner, vet inte varför han inte hade fötterna med sig idag! ;)
filmerna får berätta resten!!
 
 ok dag!

Idag har varit en riktigt bra dag! började dagen med att åka in till skövde redan runt 07.30, sedan blev jag ompysslad och fick både klippt och färgat håret på min låstsassysters skola, blev rätt bra faktiskt.
Sedan åt jag Cissi och Amanda lunch på thaibufé.
 
Tog bussen hem vid 2 och la lite tid på att städa extra fint här hemma innan jag åkte till stallet när det blivit lite svalare. Är otroligt nöjd över hur Flisan gick idag måste jag säga, inte för att vi gjorde något speciellt eller ens jobbade i form haha, utan jag bara skrittade ut barbacka på långa tyglar ut i skogen. Tror vi var ute i 1 timme och bara lufsade runt, hoppade över små diken och klev över stockar och Flisan var såååå glad vilket var väldigt kul!
 
 
Sedan trimmade jag Billy i paddocken, red först dressyr och sedan lade jag fram en bom och tränade omhoppnings svängar. Vi tävlar ju inte omhoppning, men det är ett väldigt bra sätt att träna på för man får med sig hästen i svängar, och att komma rätt på korta distanser osv. Gick riktigt bra faktiskt, efteråt gick vi ut och hoppade lite på terrängen. Han blev riktigt svettig efteråt så då fick han sig en dusch innan han fick gå ut igen.
 
Idag så är det första natten som hästarna går ute helt, så hoppas att vädret håller sig bra nu.
 tävling!

Idag gick jag upp 05.15 för att åka med till Ulricehamn och andra omgången av Gota.
Det tog typ aslång tid att åka dit och var jättevarmt men annars var det en bra dag! trots lite strul i början med en galen jan-e så tyckte jag att den var en bra tävlingsdag ändå. Ni kan ju läsa fridas lååånga inlägg här ---> http://pollynichols.blogg.se/
 
 
Bilen gick ju också sönder på vägen hem så vi blev stående på tidaholmsvägen ett tag innan ammi kunde komma och köra hem transporten med jan-e i. Så kom hem för några timmar sedan och nu ska jag slänga mig i våran soffa utomhus under en filt och kolla på film. Så mys!
 
Fanny red Billy idag (igen men har haft hemskt fullt upp de senaste dagarna) så det är bra att han fått röra på sig!
Imorgon ska jag gå upp tidigt och åka in till skövde där min låtsasyster ska färga o klippa mitt hår eftersom hon går frisör på gymnasiet. Sedan ska vi äta lunch i skövde med Amanda och sen ska jag ju hem och rida såklart!
 
Anmälde mig till en pay and jump på torsdag med, i tidaholm. Sedan på fredag ska jag äntligen se Miley, åhhhhhhhhhhhhhh längtar så himla mycket!!1