film
bästa billy!!

Har glömt att skriva om tävlingen i helgen så gör det nu tänkte jag :)
 
Var uppe redan i fredags och fixade med billy, åkte hem runt 10 på kvällen haha, men var väldigt mysigt att vara i stallet en fredagkväll och ha klart allting till morgondagen. Myste även med katterna som var vädligt keliga sådär på kvällen ;)
 
Iallafall, vi åkte till Tibro på lördagen för att hoppa. Billy har varit där innan på ridläger och jag har ridit där ett långt tag och hängt där mycket så var jättekul att komma tillbaka.
Var jättemånga anmälda så dagen blev jättelång. Tror inte ens jag red fram förrens runt 12 och vi kom dit vid 9 redan så.. Men hann rida fram lagom länge och allting kändes verkligen superbra på framridningen, som jag sagt flera gånger så brukar framhoppningen alltid gå skit för mig och Billy haha, och det gjorde det denna gången med.
 
Skulle hoppa räcket en gång och kom i rätt bra galopp ändå tycker jag, men vet inte om billy inte såg det eftersom det var gult eller någonting , men han gjorde iallafall en tvärnit och jag flög rätt in i hindret och voltade och hamnade uppochner. Kände nog inte så jättemycket just då men alla blev typ jätteoroliga haha, men jag hoppade upp direkt efteråt och sedan var det nästan direkt in på banan.
Så den första rundan blev inte jättebra, eller jo vi blev felfria men det kändes inte så bra. Kom inte rätt på så många hinder och Billy blev sådär het som han brukar..
Så bestämde mig för att hoppa 70 cm igen för att få en bra runda + att jag vart lite rädd efter avramlingen faktiskt.
Så gick in och gjorde en superbra runda, felfri där med så är verkligen jättenöjd. Kändes asbra sista rundan!
 
 Hoppträningen i onsdags!

 
Asså åh vet inte ens vad jag ska säga om denhär träningen. Direkt när jag kom in i ridhuset så såg jag en serie med studs i och jag är så jääävla rädd för det så satt typ och skakade på läktaren och var jätterädd. 
Så gick inte in med en så jättebra känsla och tillslut så hoppade jag rätt lågt med bommar men grät samtidigt och liksom alkfgf min självförtroende gick liksom från typ 60 till 0 igen och blev så besviken för trodde inte jag kände såhär längre men det gjorde jag tydligen.
Men efter lite pepptalk med frida så ryckte jag upp mig och fortsatte hoppa och det gick faktiskt helt okej. Hoppade tom serien i slutet så ja är lite nöjd