pay and jump!

Idag så åkte vi iväg på pay and jump i varola och det var första gången på typ hela sommaren tror jag. Så jag var ganska (väldigt) nervös innan och under tiden men det gick faktsikt bra! I 80 cm fick vi en felfri helt okej runda, blev några konstiga hopp ibland men är nöjd! :D 
 
I 90 cm startade vi med att nästan krasha in i ett hinder. Så blev lite rädd då men valde att fortsätta hela banan ändå och det gick trots det och 1 stopp riktigt bra!! Det var nog den bästa 90 rundan jag gjort änsålänge så det var kul. Billy skötte sig super idag på framridningen med och jag fick jättemycket beröm av några som kollade på och det gjorde mig väldigt glad.
 
 
På filmen är det först 80 cm sedan 90 cmhair!!

Har inte kunnat blogga ikväll för har varit på en musikal som heter Hair! Den var verkligen sjuuuukt bra och värd all väntan (fick det i present i maj), skulle helt klart kunna se hela igen om jag fick chansen. Så har haft en jättebra kväll och sedan gick vi ut och åt jättegod mat :)
 
Red även igenom Billy i paddocken idag. Han gick verkligen jättebra och jag red några gånger över en bom och galopperade lite och hans galopp var bara perfekt idag och även traven! Frida A hade även framme lite hinder så jag och Billy hoppade en studs typ 3 gånger kanske vilket kändes jättebra och kul eftersom jag tycker att det är så läskigt att hoppa studs, men idag så gick det faktiskt bra och Billy hoppade fint och rent. Så nu känns det jättebra inför imorgon då vi ska åka iväg och hoppa i varola.
 
 ahhhh

Måste berätta att idag fick jag även biljetter till två av mina favoritband som ska åka på en turné tillsamans nästa år!!! Hur kul!?!?!? Blev verkligen jätteglad när jag fick reda på detta, snacka om 2 flugor i en smäll haha. Så idag köpte frida biljetter till mig, henne och Sandra. Längtar verkligen jättemycket redan, trots att konserten inte är förrens i slutet av mars nästa år haha.