<3

 
Asså åhh, tycker alla ni som läser detta ska kolla på Skins!! En av de bästa serierna som finns tbh. Har gått runt och haft denna låten i huvudet hela dagen pga det, hahawild world

Hejhej! Förlåt för dålig bloggning idag och igår, typsikt haha..
Men igår så red jag ut på Flisan tillsamans med min kompis Sofia som red Billy. Gick såååå bra med flisan då hon var så lugn och fin och gick på långa tyglar och bara slappnade av. Så är väldigt nöjd trots att vi bara skrittade hela ridturen.
 
Idag så åkte jag upp tidigt till stallet och tog mig tid att duscha båda hästarna. Men först så red jag Flisan i paddocken vilket gick såå bra.
Ställde upp en liten bana med bommar + ett minhinder på kanske 30 cm. Iallfall så började hon redan från början att leverera med lugn och fin galopp och galopperade över bommarna jättefint, så eftersom det gick så bra så red jag inte så länge så hon inte "tröttnade."
Hon var väldigt svettig så hon fick duscha direkt, schamponerade svansen och benen + balsam i svansen.
Sedan tog jag in Billy och duschade honom direkt efter, han fick schampo på hela kroppen och även balsam i svansen. För att de skulle torka så gick jag en promenad med dom i solen vilket var jättemysigt.
Var i stallet i 6 timmar idag så var jättetrött när jag kom hem haha.
 
Anmälde mig lite hastigt till en pay and jump nu på torsdag med, haha det är i varola där de har lite "läskiga" hinder bla en mur och sånt, så vi får se hur det går!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 wow..

 
asså åhhhh är inte ens långt kvar till konserten nu??? längtar så otroligt mycket och nu har deras tour kommit igång också lkjdafgjdfjklfgkjld kan inte vänta längtar så himla myckte