hehe

 
Jag tror vi alla minns min emo och rock period? den varade i nästan 1 år ju o.o
Då var jag ju världens största fan av HU, hade tröjjor och försökte klä mig som dom osv. Trillade över min gamla lista och satte genast på mina 2 favoritlåtar. Blir alldelles lakfdgljkafjklad när jag hör dom, haha. Slutade mest lyssna för att de bytte ut Duece mot Danny, Duece var ju min favorit så. men hear me now är ju med Danny dock. jösses, kan ju fortfarande texterna och allting haha. tycker fortfarande dom är bra även fast det inte direkt är min smak längre. Här är en ny låt de har gjort:
och Deuce började göra egen musik!
 
och fredrika gick från emo till belieber! så kan det gå..
 
 
 
 
 sjukt!

Igår när jag var i stallet hände det värsta grejen..
Jag skulle gå ut i hagen och när jag går förbi några träd så hör jag typ pistolskott. Och min vilda fantasi rusar ju iväg till att det är någon galning som skjuter, så jag går in i hagen för att ta ut Billy. När jag står i hagen så får hästarna världens ryck och rusar runt som galningar. Jag går efter dom och efter ett tag hör jag en smäll typ 3 meter ifrån mig och sedan ramlar en jättestor gren ner nästan på mig! var typ som ett halv träd haha. Så den landade på tråden och allt.Så jag fick springa in till stallägarna klockan 7 på en lördagkväll också stod vi och sågade loss grenarna så de inte låg på trådarna längre. blev en jättestor hög med grenar. Lite roligt att jag fick se det live men tänk om den hade hamnat på mig?!
En liten bit av grenen! detta var efter vi hade sågat bort de flesta grenarna så den var typ 3 gånger so stor innan..
 saknar

mina klipp.
åh saknar detta. spänningen, resan till stockholm, köandet, när vi kom in och satt på golvet i 2 timmar, när alla skrek fastän det inte hände någonting, när nedräkningen började, när han sjöng fall, one less lonley girl, alla tårar jag fällde och hur mycket jag skrek. det var oförglömligt, bästa justin. känns som jag bara drömde om den dagen. minns mest hur jag köade länge innan och hur mycket jag grät på vägen ut. mascaran bara rann. minns att jag räknade ner ifrån 290 dagar och sedan när det var en dag kvar, åh. kommer aldrig glömma denna dagen, bästa dagen i mitt liv!