R.i.p my Larryheart

Asså älskar dom så sjukt mycket sitter här och gråter varför kan folk bara inte öppna ögonen och typ skjuta modest för deras jävla idéer om att dom inte får gå ut med att dom är bögar, kolla på filmerna så förstår ni. stolt

kollar om alla klipp från x - factor, asså smälter. så himla små och söta och Louis HAAHHA.
tycker fortfarande dock att dom gav för mycket solo till Liam, dom är ju ändå ett band. Liam har ju sjukt bra röst men ändå. Dag 3 - mina drömmar.

Asså mina drömmar är ju typ att bli författare, har alltid skrivit mycket men sedan jag började skriva på mina fanfics har det ju blivit mer. Jag har inte förstått hur mycket folk som verkligen tycker om min fanfic, folk länktar den på facebook, folk lägger upp bilder på dv och skriver att läs denhär, den är jättebra, folk komenterar hela dagarna, addar mig på facebook, vuxna läser och säger att dethär är BRA, alltså det är helt sjukt. Jag är jättedålig på att ta emot beröm, men när det öser in ca 40-50 komentarer per dag om hur bra man skriver så har jag börjat förstå att jag måste ta åt mig lite iallafall. Visst, det är inte en dans på rosor, det kommer negativa komentarer ibland också, men det får man väll lära sig att hantera. Och en dag var det en tjej som sa att min ff var bättre än dark, då blev jag sur, för dark är den bästa fanficen i världen. HAHA nejmen, dark äger, deal with it.